Seef

met de sjees

Rian Visser

Hélène Jorna

7 - 9 jaar
Hardcover:
14,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Spannend en ontroerend verhaal over anders zijn. Voor beginnende lezers. 

Samenvatting

Seef houdt van het bos. Hij vliegt tussen de bomen als het hard gaat stormen. Hij botst tussen de takken. Zijn vleugels breken af. Hij krijgt zand in zijn ogen. Hij valt en valt…
Yasim loopt langs het strand. Daar vindt hij Seef. Hij neemt hem mee naar huis. Seef kan niet lopen. Yasim bouwt een sjees voor hem. Zo kan Seef naar school. En zo begint zijn nieuwe leven. Hij vindt een nieuwe vriend. En een oude vriendin. Kan hij kiezen tussen twee werelden?

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 - 9 jaar
ISBN: 9789025885229
NUR: 287
Type: Hardcover
Auteur(s): Rian Visser
Illustrator: Hélène Jorna
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 120
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 16-08-2023

Gerelateerde artikelen

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Schooltje spelen getest!

Spelenderwijs leren is extra leuk met 'Schooltje Spelen'. Een uitklapbaar koffertje vol materialen. Matteo (5) en zijn moeder Kim testten het spel.

Achtergrond
Lees meer

Cadeautip: koffertjes vol leuks

Haal het leukste van school in huis met deze koffertjes! Inclusief uitwisbare stift voor eindeloos plezier met letters en cijfers. Nu voor maar 13,50!

Achtergrond
Lees meer