Thuisblijfblog #ikleesthuis

Thuisblijfblog #ikleesthuis

Net als alle andere kinderen en volwassenen in Nederland blijven de leden van ons Kinderpanel de komende tijd zo veel mogelijk thuis. Hoe vinden zij het om de komende weken thuis te zijn? Missen ze hun vrienden of is het juist wel leuk om thuis les te krijgen, en is er nu extra tijd om te lezen?

De komende tijd delen we in dit Thuisblijfblog de belevenissen van het Kinderpanel, mét antiverveeltips voor andere kinderen!

#ikleesthuis Ellemijn (11)Ellemijn (11)

‘Hoe ziet mijn dag eruit? Eigenlijk heel simpel… Doordeweeks slaap ik even uit en begin rond half 10 aan mijn schooltaken, daar ben ik ongeveer 2 uur mee bezig. Daarna doe ik iets voor mijzelf. In het weekend houd ik ervan om het hondje van mijn buurvrouw uit te laten. Ik vind het wel relaxt om thuis te werken, maar ik mis mijn klasgenoten wel erg. In mijn schoolwerk zit elke dag een taak voor 30 minuten lezen. Voordat ik ga slapen lees ik ook nog even, maar dat deed ik eigenlijk altijd al. Ik houd nu online mijn boekbespreking, over Berlijn, Berlin!.’

Een leuke tip is om wat lekkers te bakken of te koken, dat doe ik ook weleens met mijn tante.’

Gerelateerde artikelen

Spelregels schaken

Schaken is hip! Ontdek hier de spelregels voor schaken en het boek 'Lang leve de koningin'. Zo zet je iedereen schaakmat.

Achtergrond
Lees meer

Aan tafel! – Koken met kinderboeken

Bekijk hier de leukste kinderkookboeken! Koken met nijntje en Kikker, Karin Luiten en 24Kitchenchef Hugo Kennis. Lekkere recepten in vrolijk vormgegeven boeken.

Tiplijst
Lees meer