Kerstmis toen ik klein was

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Warm, nostalgisch en sfeervol
  • Gebaseerd op de jeugdherinneringen van Astrid Lindgren
  • Voor het eerst als prentenboek verschenen

Samenvatting

Innemend en nostalgisch prentenboek over Kerstmis. Geschreven door Astrid Lindgren en met warme illustraties van Cecilia Heikkilä.

Samenvatting

Als Astrid, haar vader en haar broer Gunnar na een lange tocht in de sneeuw terugkomen met de perfecte kerstboom, blijkt het thuis een chaos te zijn. De meubels staan schots en scheef en er staat aangebrand eten op het fornuis. Astrid is bang dat kerst dit jaar helemaal niks wordt...
Maar de volgende dag is alles mooi versierd, staat er lekker eten op tafel en liggen er cadeautjes in de wasmand onder de kerstboom. Het wordt de heerlijkste Kerstmis ooit!

Astrid Lindgren vertelt innemend en geestig over haar herinneringen aan Kerstmis 1913, toen ze zelf zes was. Een nostalgisch en warm verhaal over de magie van kerst.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 3 - 7 jaar
ISBN: 9789021683744
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): Astrid Lindgren
Illustrator: Cecilia Heikkilä
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 32
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 16-11-2022
Kerstmis toen ik klein was

Gerelateerde artikelen

De Nationale Voorleesdagen 2025

'Rinus' is verkozen tot het prentenboek van 2025. Bekijk hier de volledige Prentenboeken top 10 van het jaar 2025 en laat je inspireren!

Tiplijst
Lees meer

Klassiekers van Astrid Lindgren

Iedereen kent boeken van Astrid Lindgren. Lees verschillende achtergrondverhalen bij haar klassiekers en ontdek minder bekende titels in dit artikel!

Tiplijst
Lees meer