Kerstmis toen ik klein was

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Warm, nostalgisch en sfeervol
  • Gebaseerd op de jeugdherinneringen van Astrid Lindgren
  • Voor het eerst als prentenboek verschenen

Samenvatting

Innemend en nostalgisch prentenboek over Kerstmis. Geschreven door Astrid Lindgren en met warme illustraties van Cecilia Heikkilä.

Samenvatting

Als Astrid, haar vader en haar broer Gunnar na een lange tocht in de sneeuw terugkomen met de perfecte kerstboom, blijkt het thuis een chaos te zijn. De meubels staan schots en scheef en er staat aangebrand eten op het fornuis. Astrid is bang dat kerst dit jaar helemaal niks wordt...
Maar de volgende dag is alles mooi versierd, staat er lekker eten op tafel en liggen er cadeautjes in de wasmand onder de kerstboom. Het wordt de heerlijkste Kerstmis ooit!

Astrid Lindgren vertelt innemend en geestig over haar herinneringen aan Kerstmis 1913, toen ze zelf zes was. Een nostalgisch en warm verhaal over de magie van kerst.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 3 - 7 jaar
ISBN: 9789021683744
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): Astrid Lindgren
Illustrator: Cecilia Heikkilä
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 32
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 16-11-2022
Kerstmis toen ik klein was

Gerelateerde artikelen

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Schooltje spelen getest!

Spelenderwijs leren is extra leuk met 'Schooltje Spelen'. Een uitklapbaar koffertje vol materialen. Matteo (5) en zijn moeder Kim testten het spel.

Achtergrond
Lees meer

Cadeautip: koffertjes vol leuks

Haal het leukste van school in huis met deze koffertjes! Inclusief uitwisbare stift voor eindeloos plezier met letters en cijfers. Nu voor maar 13,50!

Achtergrond
Lees meer