Goud-Pia

Luisterboek:
3,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Warm verhaal over een meisje dat voor zichzelf leert op te komen.

Samenvatting

Eva's moeder is ziek. Haar moeder, die haar Goud-Pia noemde en Eva in haar nek kuste. Ze is zelfs zo ziek dat Eva bij haar tantes Greta en Ester moet wonen, en bij haar nichtje Berit. Daar is het helemaal niet zo leuk, want de tantes kussen alleen Berit en Eva moet alle klusjes doen. Zoals afdrogen, of boodschappen doen. Maar dan begint het heel hard te onweren...

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 5 - 8 jaar
ISBN: 9789021683072
NUR: 277
Type: Luisterboek
Auteur(s): Astrid Lindgren
Voorlezer: Jantine van den Bosch
Prijs: 3,99
Duur: 16 minuten
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 13-10-2022

Gerelateerde artikelen

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer

Sprookjes: een top 3 met de mooiste bundels

Er zijn heel veel verschillende soorten sprookjes: klassiek, modern, over prinsessen, draken en trollen. Elk sprookje neemt je mee in een eigen fantasiewereld. Wij zetten de mooiste sprookjesboeken vol verschillende soorten verhalen voor je op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Klassiekers van Astrid Lindgren

Iedereen kent boeken van Astrid Lindgren. Lees verschillende achtergrondverhalen bij haar klassiekers en ontdek minder bekende titels in dit artikel!

Tiplijst
Lees meer

Interview met Wouter Klootwijk en Enzo Pérès-Labourdette

Anne, het paard en de rivier is bekroond tot een van de Best Verzorgde Boeken van 2017. Het boek is geschreven door Wouter Klootwijk. Samen met de prachtige illustraties van illustrator Enzo Pérès-Labourdette is het verhaal een prachtig kinderboek geworden. Reden genoeg voor een kort interview met de schrijver en de illustrator.

Interview
Lees meer