Stempelen met je vingers: de leukste stempelboeken

Stempelen met je vingers: de leukste stempelboeken

Wat is er nou leuker dan lekker vingerverven? Daarvoor zijn deze perfect: je stempelt er zelf de illustraties in af, want ze zijn boek en stempelkussen in één! Zeven felle kleuren verf, met leuke opdrachten en ook veel ruimte voor eigen fantasie. Haal het deksel van het inktkussen en stempelen maar! Geschikt om samen met kinderen mee te spelen, vanaf vier jaar.

Stempelen met je vingers: tips!

Stempelen met je vingers InsectenDruk je vinger een paar keer in het inktkussentje zodat er genoeg inkt aan zit voor je in het boek stempelt (de eerste keren hoeft dit nog niet, druk dan juist niet té hard).

Maak je inktvingers schoon, voor je van kleur wil veranderen, met wat keukenpapier. Als je klaar bent met stempelen was je je handen met water en zeep en is alle inkt verdwenen!

Gebruik verschillende vingers voor het stempelen van verschillende groottes. Je kunt het kopje van je vinger gebruiken voor een klein rondje.

Voor de finishing touch versier je de stempeltekeningen met potlood of vilfstift als je vingerafdrukken droog zijn!

Stempelen met je vingers InsectenStempelen met je vingers: insecten

Dit boek zit vol ideeën om allerlei grote en kleine insecten te stempelen met je vingers en er is op elke bladzijde veel ruimte om dat te doen. Versier de tekeningen met je vingers en stempel lieveheersbeestjes, mieren, bijen, spinnen en nog veel meer.

Direct bestellen

Stempelen met je vingers: diep in de zee

Versier de onderwaterafbeeldingen met vissen, schildpadden, onderzeeërs, zeemeerminnen en nog veel meer. Er zijn eenvoudige opdrachten die je helpen hoe je bij elke pagina de mooiste afbeeldingen maakt.

Direct bestellen

Stempelen met je vingers: de tuin

In dit vrolijke boek gaan alle afbeeldingen over de tuin en de grote en kleine dieren die je in de tuin kan vinden. Heerlijk om creatief mee aan de slag te gaan op een zonnige middag in de tuin.

Direct bestellen