Kikker – Pannenkoeken / Aan het water – Uitdeelboekjes

2 - 5 jaar
Hardcover:
10,00
Altijd de laagste prijs
  • Vrolijke uitdeelboekjes
  • 2 x 5 boekjes van Kikker
  • Traktatietip!

Samenvatting

Met deze vrolijke uitdeelboekjes van Kikker en zijn vriendjes is trakteren een feestje!

Samenvatting

Tien vrolijke kartonboekjes om uit te delen (2x5 boekjes met hetzelfde verhaal). Ideaal om te trakteren op een feestje, op school of de crèche.

Kikker gaat bij Varkentje op bezoek. Haas en Eend zijn er ook. Haas leest voor. En Kikker tekent. En Varkentje? Ze zet haar pan op het fornuis. De stapel groeit... Daar zijn ook Rat en Beertje. Precies op tijd. Pannenkoekenfeest!

Kikker loopt naar de waterkant, het is een mooie dag. He, daar is Haas, hij gaat vissen. Rat roeit voorbij en Kikker gaat pootjebaden. Eend zwemt rondjes en daar komt ook Beertje met zijn vlieger. Welk Kikkervriendje mist er nog? Varkentje. 'Komen jullie picknicken?'

Van Kikker en zijn vriendjes wordt iedereen vrolijk!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 2 - 5 jaar
ISBN: 9789025874674
NUR: 271
Type: Hardcover
Auteur(s): Max Velthuijs
Prijs: 10,00
Aantal pagina's: 14
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 01-10-2021
Kikker-Pannenkoeken-Aan-het-water-Uitdeelboekjes-Max-Velthuijs
Kikker - Max Velthuijs

Kikker

Ken jij Kikker en zijn vriendjes al?

Haas die heel veel weet, Varkentje die zulke lekkere taarten bakt, Rat die altijd een oplossing weet, Eend, die het liefst altijd bij Kikker wil zijn en Beertje, die door Kikker wordt gevonden en bij hem mag wonen. Er zijn Kikker-boeken voor baby's, peuters en kleuters, ontdek alles over de wereld van Kikker en zijn vriendjes op deze pagina. En wist je dat er elk jaar een Kikkertiendaagse wordt gehouden? Dit is hét moment om thuis of in de klas bezig te zijn met je favoriete groene held! Wil je liever een kant-en-klaar pakket met boeken over Kikker aanschaffen voor je school of kinderdagverblijf? Kijk dan snel op deze pagina.
Lees verder

Artikelen over kikker