De Nationale Voorleeskampioen 2021 spreekt luisterboek ‘Niet bijten, Dolfje!’ in

Nationale Voorleeskampioen 2021

Mohammed werd niet voor niets door uitgeverij Leopold benaderd: tijdens de achtentwintigste landelijke finale van De Nationale Voorleeswedstrijd in mei werd hij uit 2.837 schoolkampioenen uit heel Nederland gekozen tot De Nationale Voorleeskampioen 2021. Een jurylid zei over zijn deelname: “Ik was vooral onder de indruk van de emotie die hij wist over te brengen.” Naast De Nationale Voorleeskampioen is Mohammed een jaar lang de speciale kinderdirecteur van het Kinderboekenmuseum in Den Haag.

 

 

Tijdens de opnames bij Thinium Audioboekproducties in Weesp, onder regie van Sander de Heer, werd Mohammed verrast met een videoverbinding met Paul van Loon.

Dania van Dishoeck, verantwoordelijk voor de audioboeken bij WPG Kindermedia: “Toen ik las dat Mohammed was uitgeroepen tot De Nationale Voorleeskampioen en er plannen waren voor een luisterboek van Niet bijten, Dolfje!, zag ik ineens een heel leuke combinatie. Ik vind het mooi dat we een jong talent als Mohammed een kans kunnen geven zich te verbinden aan een professionele audioproductie en was in de studio zeer van zijn kwaliteiten onder de indruk.”

Het luisterboek is te downloaden en streamen via onder meer platforms als Luisterrijk, Storytel en Kobo Plus.

 

Foto’s van Christiaan Pfeiffer

 

Gerelateerde artikelen

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Schooltje spelen getest!

Spelenderwijs leren is extra leuk met 'Schooltje Spelen'. Een uitklapbaar koffertje vol materialen. Matteo (5) en zijn moeder Kim testten het spel.

Achtergrond
Lees meer

Cadeautip: koffertjes vol leuks

Haal het leukste van school in huis met deze koffertjes! Inclusief uitwisbare stift voor eindeloos plezier met letters en cijfers. Nu voor maar 13,50!

Achtergrond
Lees meer