Dolfje Weerwolfje week 2021
Dolfje Weerwolfje 25 jaar

Dolfje Weerwolfje Week 2021

In 2021 bestaat Dolfje Weerwolfje 25 jaar. Binnen 2 generaties groeiden miljoenen kinderen op met Dolfje Weerwolfje. Tijdens de Dolfje Weerwolfje Week van 27 februari tot en met 7 maart 2021 staan we stil bij dit feestelijke jubileum! We vieren het met een speciale feesteditie van SuperDolfje én een gloednieuw boek over Dolfje: op 24 februari verschijnt Weerwolfraket!

Wie is de grootste Dolfje Weerwolfje fan?

Na 25 jaar is het tijd voor een echte Dolfje Weerwolfje Verkiezing: wie is de allergrootste fan uit het heden, uit het verleden en welke schoolklas is dé Dolfje Weerwolfje schoolklas? Lees hier meer informatie over de verkiezing!

Online boekpresentatie Weerwolfraket

Dolfje Weerwolfje - Paul van Loon - Hugo van Look

Op zaterdag 27 februari vindt om 19.00 uur (volle maan!) de online boekpresentatie van Weerwolfraket plaats.  Paul van Loon vertelt vanuit zijn werkkamer over de totstandkoming van Weerwolfraket. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère leest vanuit het Tropenmuseum, onder een gigantische maan, het eerste hoofdstuk uit Weerwolfraket voor. En ze vertelt toffe feitjes over de maan.

Natuurmonumenten-boswachter Ruben Vermeer vertelt vanaf de Veluwe over de relatie tussen de maan en de wolf, en over de wolven die sinds kort op de Veluwe zijn neergestreken.

> Wees erbij en meld je hier aan voor het Facebook-event!

Dolfje bezorgt!

Wil jij je nieuwste Dolfje-boek ontvangen uit de klauwtjes van Dolfje Weerwolfje zelf? Het kan bij deze boekhandels!

Zaterdag 27 februari, 14.00 – 16.00 uur: Boekhandel Paagman, Den Haag
Woensdag 3 maart, 15.00 – 17.00 uur: Boekhandel PezZi PaZZi, Weesp
Donderdag 4 maart, 15.00 – 17.00 uur: Boekhandel In de Wolken, Voorburg
Zaterdag 6 maart, 14.00 – 16.00 uur: Boekhandel Athenaeum Van Rossum, Amsterdam

Ga naar de site van de betreffende boekhandel voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Interview met Paul van Loon

Voor de serie 'AVI-lezen met Paul van Loon' schreef de populaire grumor-schrijver diverse boeken op AVI-niveau. Speciaal voor beginnende lezers! Wij vroegen hem alles over deze serie en zijn nieuwste boek 'Ik ben net als jij'.

Achtergrond
Lees meer

Wie is de grootste Dolfje Weerwolfje fan?

Na 25 jaar is het tijd voor een echte Dolfje Weerwolfje Verkiezing: wie is de allergrootste fan? Je kunt meedoen als grootste fan uit het verleden, het heden én als schoolklas.

Winactie
Lees meer