Feest tijdens de Dolfje Weerwolfje Week 2020

Feest tijdens de Dolfje Weerwolfje Week 2020

Van 18 tot en met 26 april 2020 vieren we feest met Dolfje Weerwolfje en Paul van Loon in de jaarlijkse Dolfje Weerwolfje Week! Het thema dit jaar is Weerwolvensoep…

En er is heel veel te beleven! Zo leest Paul van Loon voor uit Dolfje Weerwolfje en kun je hem een vraag stellen. Of aan de slag met de feestelijke kleurplaat en lesbrief. En ben je echt in de feeststemming? Dans dan de Volle Maandans of doe de Volle Maan challenge op TikTok via @dolfjeweerwolfje_nl. Bekijk onderaan de pagina de video’s!

Speciaal voor de Dolfje Weerwolfje Week deelt Paul van Loon hieronder zijn favoriete weerwolvenrecept. Oké, er gaan natuurlijk geen echte weerwolven in… Maar lekker is de soep wel! En je kunt met jouw kookkunsten een heel bijzondere prijs winnen!

Weerwolvensoep

Weerwolvensoep

Paul van Loon & Hugo van Look

Dolfje Weerwolfje rent door het Weerwolvenbos. Een stem echoot tussen de bomen: ‘Ik ruik weerwolvenvlees!’ Het is Knuppel – de jager. In het Handboek voor weerwolfjagers heeft hij gelezen dat je van weerwolven lekkere soep kunt maken. Zijn kookpot staat klaar.

Dolfje is gevangen! Hoe redt hij zichzelf uit de soep? Dolfje verzint het ene verhaal na het andere, de hele weerwolfnacht lang. Maar is dat genoeg om Knuppel op andere gedachten te brengen?