De Gorgels en het geheim van de gletsjer

De Gorgels en het geheim van de gletsjer

Gorgels

Jochem Myjer Rick de Haas | 200 pagina’s

Melle en zijn familie zijn op vakantie in de Alpen. Midden in de nacht wordt Melles zusje Limoni in paniek wakker. Waar is haar rugzak? En nog belangrijker, waar is haar eigen Gorgel, Belia?
Dat is het begin van een superspannend avontuur waarin het spoor leidt naar de gletsjer, die langzaam begint te smelten nu het warmer wordt. Melle, Bobba en Limoni maken kennis met Murmeltieren, roofvogels, Berggorgels en Kotsbalgers. Ze worden geholpen door Katja, die alles weet over de gevaren van de bergen…

Een minstens zo spannend en fantasierijk avontuur als De Gorgels, in 2016 winnaar van de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Van komiek Jochem Myjer. Geïllustreerd door Rick de Haas, bekend van Mees Kees én natuurlijk De Gorgels!


Boek €17,50
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 5 sterren uit 2 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.

Dit boek stond bovenaan mijn lijstje maar ook bij mijn zoon (12 jaar). We wilden allebei het volgende deel van de Gorgels graag lezen. Het eerste deel hebben we 3 jaar geleden gelezen. Mijn dochter…
Lees meer
Nienke, Leerkracht - 05-12-2018
Wij waren thuis echt aan het wachten op het nieuwe boek van Jochem Myjer en deze maakt de verwachtingen meer dan waard. We lezen het boek samen met onze 2 kinderen, leuk voor hen maar ook voor ons :)
Elsa van der Meer, Moeder - 31-10-2018


De Gorgels en het geheim van de gletsjer
Auteur/illustrator Jochem Myjer Rick de Haas
Character/serie:
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 200
Publicatiedatum: 30-10-2018
Leeftijdsindicatie: 5 - 11
NUR: 281 282
Tags: 3 – 5 jaar, 5 – 7 jaar, 7 – 9 jaar, 9 – 12 jaar, Avontuur, Broers & zussen, De Gorgels, Familie & Gezin, Fantasie & magie, Fictie, Jochem Myjer, Opa & oma, Voorleesboeken, Vriendschap
Boek €17,50
ISBN: 978-90-258-7535-0