Over vroeger en nu – herziene editie

Verhalen bij de canon

Hardcover:
39,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Spannende verhalen over de vijftig belangrijkste gebeurtenissen uit de vaderlandse geschiedenis, gebaseerd op de nieuwe canon.

Samenvatting

Als ze op de trap zijn, klinkt er ineens donderend geraas: een heel ander geluid dan de storm daarvoor. ‘Snel!’ roept Jan. Waar hij bang voor was, gebeurt nu. Metershoge golven spoelen over de dijk het land in. Er klinkt glasgerinkel en het kraken van hout. Schuimend zoekt de zee haar weg…

In vijftig spannende en kleurrijke verhalen neemt dit boek je mee naar de belangrijkste gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis. Naar de nacht van de watersnoodramp, bijvoorbeeld. Maar ook naar de tijd van de hunebedden, de strijd van de patriotten en de aanleg van de eerste spoorlijn. Beleef samen met Michiel de Ruyter de Slag bij Kijkduin. Lees hoe Eise Eisinga zijn planetarium bouwde. En maak met de elfjarige Louis de allereerste televisie-uitzending mee. Een onmisbaar boek voor jong en oud!
Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 18 jaar
ISBN: 9789021680675
NUR: 212
Type: Hardcover
Auteur(s): Janny van der Molen, Martine Letterie
Illustrator: Els van Egeraat
Prijs: 39,99
Aantal pagina's: 512
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 29-09-2020
Over vroeger en nu, Janny van der Molen,

Gerelateerde artikelen

Kinderboeken voor 4 & 5 mei

Het blijft belangrijk om stil te staan bij oorlog en vrijheid, zeker op 4 & 5 mei. Vind hier onze tips voor kinderboeken over de oorlog.

Tiplijst
Lees meer